Brugskunst som er anderledes

Brugskunst fra Crocca er bare helt anderledes og unikt, end alt det andet man finder i mange forretninger. Vaser, krukker, potter og fade – er bare nogle af de ting man finder på crocca.dk. Er man som jeg mere til det lidt unikke, som der ikke er så mange andre der har, så kan jeg varmt anbefale at man lige hopper forbi Crocca Brugskunst og lader sig inspirere. Jeg selv har købt nogle af deres Cylindervaser Ocean Unika keramik og nogle af deres dekorationskugler og Diederich bloklys. Alt sammen i farver der passer ind i mit hjem, og som giver mig stor glæde i hverdagen. Crocca har et stort udvalg i Unika brugskunst og et meget højt service niveau, der gør, at jeg til enhver tid vil handle der igen.

Brugskunst fra Crocca.dk

Brugskunst er mange ting, det jeg hæfter mig ved, at det er tilbehør til ens boligindretning, ude som inde. Udover det man kalder brugskunst, så Crocca Brugskunst også andre varer som blomster, vin og spiritus, smykker og ting til køkkenet. Da jeg købte min vase købte jeg også lige nogle blomster til vasen, og de var friske og havde en lang holdbarhedstid. Hvis man som jeg også er til enkelte og anderledes smykker, så er her også et stort udvalg til enhver smag. Brugskunst til udelivet – her har jeg da også fået en del inspiration – blandt andet de Dråbeformede lanterner fra Sika Design, som til foråret skal ud og stå i min have eller udenfor ved hoveddøren.