Brugskunst til din terrasse eller altan

Nu er det ikke kun indenfor at man anvender brugskunst, det gør man også udenfor i haven eller på altanen eller terrassen. Jeg selv kan godt lide at have en pæn terrasse, og det er ikke så mange steder man lige finder det lidt mere unikke brugskunst som unika brugskunst er, men heldigvis har jeg da fundet et sted som hedder crocca.dk som både har unikt og unika brugskunst. Det er med til at inspirere mig til hvordan min terrasse kan komme til at se ud. Nu kan jeg jo godt lide at skifte udseende på terrassen hvert år, så fornyelse og inspiration er altid velkommen i mit hjem. Det er også en god ide at vide hvad der findes af brugskunst, hvis man lige står og mangler en ide til en eller anden gave, som man gerne vil forkæle lidt ekstra.

Blomster med lang holdbarhed

Vi kender det alle, man får en flot buket i en eller anden anledning, og ugen efter kan man smide resterne ud, da den så ikke længere er så køn at kigge på. Crocca.dk har dansk brugskunst og de har det de kalder blomster med lang holdbarhed, og det er lige mig, for jeg kan nemlig godt lide at kigge på de friske blomster så længe jeg kan, og de pynter rigtig godt i stuen. Det må da også lige være noget for virksomheder, der kan lide altid at have friske blomster stående på deres borde i for eksempel venteværelser eller i et terapirum.