Få sat de solceller op med det samme

Når man tænker på solceller, så ser man jo for sig, at de er sat op, og det er da også meningen med dem, at de skal være sat op i en have, på taget eller et andet sted, hvor der er plads til dem.
De mest almindelige husejere vælger at gøre det på det skrånede tag, da man så også ikke får skærmet for solen fra andet, men så kan man også bruge haven til at hygge sig i, hvor der ikke er fyldt med solcelleanlæg, som man kan komme til at sparke en bold over på og ødelægge, eller der er grene fra træerne, som der skærmer for.
Men der er måske større grunde, som der vælger at have dem placeret på en mark eller lignende, hvor de så har sat et stort areal op med dem, hvor de virkelig kan høste meget solenergi.
Men pointen er i hvert fald, at de er blevet sat i funktion, og det er også det, som man skal have gjort, så man kan få udbytte af dem.
Link

Solcellerne skal jo bruges

For der kommer jo ikke meget ud af de her solceller, hvis man har sat dem parat til at blive sat op, men de ikke er sluttet til, og det handler både om, hvis de er sat dér, hvor de skal ende med at stå, eller hvis de bare står et sted, hvor man har sat dem som mellemstation til at sætte dem op senere.
I det sidste tilfælde så fylder de nok bare, og der er atter en chance for, at man kan komme til at ødelægge dem, men med tiden bliver de bare ikke effektive nok, og der kommer andre modeller, som der er mere effektive.
Så hvis du bare har bestilt anlægget, men vælger selv at sætte dem op, så skal du være sikker på, at der er tid nok til, at du snarest kan få sat dem op, så det ikke bliver et uforløst projekt.
Derfor er der da også rigtig mange, som der vælger at få dem sat op af professionelle, og nogle gange er det endda fra det samme firma, som man køber anlægget af, så man får en pakkeløsning på den måde.