Find unikke plantekasser

Nu er der mulighed for at købe de attraktive plantekasser fra ullerupgaard-smedie.

Mange danskere har længe efterspurgt muligheden efter kvalitets plantekasser og dette kan Ullerupgård Smedie stå indenfor.

Det bliver mere attraktivt at købe de produkter, der har længere holdbarhed. Derfor er det dejligt at disse plantekasser virkelig er nogle lækre produkter at have stående i haven, på terrassen eller altanen. Der er levering i hele Danmark og plantekasserne har netop langvarig holdbarhed. Der er ligeledes minimal vedligehold, og så er de også egnede som gaver

Bemærk, når man køber produktet kan det være blankt. Den rustfarve som billedet illustrerer kommer når plantekassen påvirkes af vind og vejr,

Så får den en smuk rustfarve,

Tjek også udvalget af diverse skilte og dekorationer lavet i metal. Stålfigurer findes ligeledes til diverse anledninger som Halloween, Jul og Påske

Hvis man savner et nyt bålfad til forår og sommer kan man ligeledes købe nogle flot designede bålfade. Hvad med et bålfad med Ringenes Herre Skrift. Eller et bålsted der ligner en globus.?

Der er en del forskellige stålfigurer der også kan opstilles som kunst i haven, ved terrassen eller i indkørslen. Her findes et udvalg af forskellige dyr som fx. høne, giraf eller pindsvin.

Eller hvad med nogle søde havenisser. En edderkop med spind er ligeledes en mulighed og spindet er virkeligt fint udskåret.

Nyd her at der er tale om dansk produktion og dansk design . Det er noget der stadig anses som attraktivt, når man som forbruger vil investere i plantekasser og kunst.