Fliselægning og afstandsstykker

Det er ikke bare lige sådan at lægge sine egne fliser, og så tro, at det kan jeg sagtens klare, og få det til at se godt ud med det blotte øje – det var noget jeg måtte sande, da jeg selv ville lægge min egen terrasse med fliserne fra Inpro.dk. Jeg havde købt og fået mine flotte fliser hjem, havde fået stabil og grus lagt, og skulle til at lægge fliserne, da jeg fandt ud af at jeg måtte finde et eller andet så afstanden mellem fliserne blev nøjagtige, hvis det ikke skulle komme til at se helt skævt ud, og passe når jeg nåede husmuren. Jeg kontaktede Inpro.dk og hørte hvad man kunne gøre i sådanne tilfælde, og de forklarede mig at der var noget der hed Afstandsstykker til fliser, som ville sikre at der var samme fuge bredde mellem fliserne.

Afstandsstykker til udendørs fliselægning

Jeg købte det antal Afstandsstykker som jeg skulle bruge, både dem med kryds og dem med T-styk – så gik resten af mit terrasse projekt faktisk som en leg. Jeg skulle have undersøgt det nærmere, da jeg købte fliserne, men jeg kan jo altid være bagklog, så nu ved jeg det til en anden gang. Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg ofte har tænkt på hvordan andre har fået så flotte terrasser hvor klinkerne bare ligger snor lige og på skrå og andre måder. Min terrasse er nu færdig, og der er kommet sand mellem fliserne, og det ser bare så godt ud – takket være afstandsstykkerne.