Halskæder af de tætsiddende og de meget løse

Længe tænkte man mest på det som halskæder til kvinder, men i nyere tid er halskæder bestemt noget, som alle mennesker kan gå med, og det er ikke kun de fyre, som der har kvindelige træk, for selv meget brovtende mænd kan gå med halskæder, for sidstnævnte nok er sølvkæder, som der er blevet godt snavsede og fedtede af at hænge i en skjorteåbning omkring brysthårene.
For længe var det noget, som kvinder bar, og alle andre, der gik med den slags, var enten nogle særlige mennesker eller nogle, der var ret så skøre.
Du kan finde rappere, som der går med meget tunge guldkæder, hvor størrelsen og vægten skal sige noget om, hvor mange penge de har, så det bliver et statussymbol, og det bliver også en måde at vise, at man tjener mere end andre – så på den måde har det ikke ændret sig siden, at kvinder for århundrede siden skulle gå med de dyreste og største halskæder for at vise, at de havde så mange penge, at de ikke vidste, hvad de brugte af penge på de halskæder.

Der er også de her halskæder

Som barn havde man måske en venindehalskæde som pige, hvor halskæden bestod af to dele, der kunne sættes sammen, så man kunne vise, at man havde et tilhørsforhold til hinanden.
Der er også mange, der laver deres halskæder selv, om de så skal støbe vedhænget og selv sætte delene sammen til selve kæden.
Det er blevet et område, hvor man virkelig viser, at man er en mand, fordi man har tid til at nørkle med den slags og lave noget unikt, som det specielt tidligere var kvinder, der lavede – og samtidig er kvinder begyndt at bygge på huse, så på den måde har tingene virkelig forandret sig.
Man kan købe billige kopi-halskæder i udlandet, men man kan også købe nogle meget dyre og eksklusive halskæder, så der er virkelig mange at vælge blandt, og man kan da sådan set også godt vælge at have flere på samtidig.