Hurtigt og effektivt vagttab med Nupo

På lidt over et års tid har jeg tabt 20 kg ved hjælp af træning og Nupo – man kan sige det eller lade være, men Nupo er en rigtig god hjælper når man vil i gang med sit vægttab. Jeg har forsøgt med mange andre slankekure, og ja de hjalp, bare ikke i længden, jeg fik det man kalder en jo jo effekt, tog mere på bagefter end jeg tabte på min kur. Hvis man som jeg bruger Nupo produkterne til at hjælpe sig gennem den lange seje gang det nu engang er, så vil vægttabet også vare ved og være stabilt. For mig var det, det lange seje træg på lidt over et år, der gjorde at jeg aldrig skulle tilbage dertil hvor jeg kom fra – så nu har jeg Nupo produkterne til at hjælpe mig til at bibeholde den vægt jeg har opnået, nemlig den rigtige BMI for mig.

Nupo suppe

Jeg er sikkert ikke den eneste der gerne vil tabe sig uden at skulle stå i køkkenet uafbrudt og kokkerere de rigtige ting – så for mig var det nupo der var min nemme aftensmad, når dagligdagen blev for stresset og jeg bare ikke gad lave mad. Under min kur, havde vi også den dejlige Corona – det gjorde også at jeg gik på nettet, og opdagede at jeg Nupo havde deres egen hjemmeside nupo.com. Det gjorde jo bare tingene meget nemmere, jeg kunne vælge og vrage af deres dejlige produkter på deres hjemmeside, og vupti så var produkterne i min stue.