Hvad kan de paller egentlig holde til?

Det blev nærmest en revolution, da man fandt ud af at lave de moderne Paller, som man kan lave på et samlebånd i forskellige størrelser, former og tykkelser.
Det gjorde det jo noget nemmere, at når man skulle transportere ting, at man lige kunne stable dem på den palle og så få en gaffeltruck til at køre dem rundt.
Så slap man for at bære tingene i hånden, som kunne tage virkelig lang tid, når man sammenligner det med, hvordan man gør det med paller.
Det er lidt en blød mellemvej mellem at bruge containere og så en sækkevogn.
Apropos gaffeltruck så handler det her også om, at man lærer at aflæse balancepunkterne på de forskellige paller, hvad de er læsset med, for det er tit meget forskelligt, for selvom man har pakket identisk på to forskellige paller, som der også er ens, så kan de stå lidt skævt på pallen, så man skal lære at mærke med trucken, om man har fundet balancen eller ej.
Med tiden kan man næsten gøre det i blinde.

Paller har også deres begrænsninger

Men det er bare lidt svært at tjekke, om man har læsset for meget på pallen, før det er for sent. Nogle gange kan man måske endda godt løfte pallen med sagerne på, men så går de snart i stykker alligevel, fordi der står for meget på den.
Så vil man næsten foretrække, at den sprækker med det samme, så man kan nå at læsse om.
Så hvis der ikke står på pallen, hvad den kan holde til, så er det med at prøve sig frem, men man skal gøre det forsigtigt, og man skal ikke forsøge at overlæsse, fordi man vil spare plads eller presser tingene sammen, for det kommer til at give bagslag senere.
Desuden er paller jo ikke gratis, så hvis en går i stykker, skal den jo erstattes, og så er det ikke bare de ting, som der eventuelt går i stykker af, at de falder ned fra en ødelagt palle, hvilket er træls nok i sig selv.