Inseminations forløb

Gravid eller ikke gravid, hvor er der mange unge mennesker der i den fødedygtige alder, tager disse graviditets test – de fleste nok fordi de bare gerne vil vide om de er gravide eller ej, og så er der dem der har fået alt for mange af disse tests der viste negativ – dette er selvfølgelig en kedelig nyhed, hvis man gerne vil være gravid. Når man så har forsøgt igennem nogle år, og det stadig ikke lykkes, så begynder man at se sig om efter, hvor man kan få hjælp til det, og få undersøgt hvorfor man ikke kan blive gravid.
Nu om stunder er der heldigvis mange steder hvor man kan få hjælp til at blive gravid, på den ene eller anden måde. Mange vælger så at få en insemination og begynder at kigge efter hvordan sådan et insemination forløb er og hvad det kræver af en.

I de fleste tilfælde, så er det jo en god nyhed når man bliver gravid – og især dem der har været igennem et insemination forløb, og det så lykkes for, så er det nok den bedste nyhed de kan få. Det at få en inseminering, kan godt være svært for den unge mor at skulle igennem – der vil være en del besøg og behandlinger man skal til, og der er stor forskel på om det bliver foretaget på en af de offentlige steder og så en privat institution. Ivf-syd.dk er en privat klinik, hvor de blandt andet også tilbyder at man kan blive insemineret med mandens eller en donors sæd. Ivf-syd.dk er meget ordentlige og professionelle, og de tager en igennem hele forløbet, så man ved hvad det er man siger ja til – det kan jeg godt lide, for så kommer der ikke lige noget uforudset ind over, når man står midt i det hele, og humøret hopper op og ned under hormon behandlingen. I klinikken får man mellem 3-6 forsøg til at blive gravid med metoden inseminering, og foreslår herefter en anden metode som reagensglasbefrugtning – så ja, det kan være svært at blive gravid.