Omnichannel strategi

Når man nu begiver sig ud i at arbejde med online handel, så er det vigtigt at man forsøger at give kunderne den samme oplevelse lige meget om man shopper online eller i en fysisk butik. Dette har vi opnået ved at have NaviPartner til at hjælpe os med at strømligne vores forretnings platforme – vi gennemgik en total gennemgang af vores forretning, og fik samlet salg, lagerstyring, bogholderi og finans integreret i et system. Ikke at det var nemt, men det at have www.navipartner.dk indover til at guide og vejlede os igennem den store omlægningsproces har været guld værd. Jeg ved ikke om man kan kalde det for et kassesystem, men når man taler om it systemer er som regel opdelt i kasser og kassesystemer, så for mig giver det god mening med at kalde det et kassesystem – tingene bliver placeret i kasser.

Inde under dette kassesystem, er der en af kasserne der hedder POS – også kaldet Point of Sale, hvilket indeholder lagerbeholdningen, som hele tiden er opdateret, bogholderiet der hele tiden er afstemt, finans og rapportering som man kan handle ud fra indenfor det økonomiske perspektiv.
Det som er rigtig dejligt, når man indgår et samarbejde med NaviPartner, er at der er 24/7 support alle årets 365 dage, så man har altid nogen man kan sparre med, hvis der skulle opstå noget – de var også med os hele vejen igennem processen med at få implementeret det nye kassesystem i hele virksomheden, og det har været dejligt at kunne dele de medarbejder frustrationer der har været undervejs, men også her havde vi sparring, og vi har i dag et system der bare virker, alle medarbejderne har givet det en skalle, for at komme ind i de nye system gange, som har været lidt af en udfordring for nogle – og det at ændre systemer i en hel organisation, tager tid og tålmodighed – men når det kører så kører det også.