Salt lagesprøjte fra INGVALD

Som slagter har jeg af og til brug for en salt lagesprøjte til injektering saltlage i forskellige former for kød – det kan for eksempel være skinke, tunge, saltkød, nakkekam og hamburgerryg. Denne lagersprøjte er en vigtig del af min forretning, for ellers kan jeg som slagter ikke få lavet de dejlige forskellige slags kød som folk efterspørger. Hos mig er det mest saltkød, tunge og hamburgerryg jeg bruger den til. Jeg har lige købt en ny fra INGVALD, og for mig var det vigtigt at den var af de bedste materialer og i rustfri stål, der er nem at rengøre – det at skifte nålen er også en af de nemmeste ting at skifte – så jeg er glad for min nye Saltlage sprøjte. Nu har jeg også af og til kunder der efterspørger røgvarer, og også her fandt ingvald.dk en løsning på min forespørgsel.

Saltlagesprøjte maskine

Nu kan man slippe for manuelt at skulle sprøjte sin saltlage ind med en sprøjte, men bruge en såkaldt Lagesprøjte, det gør arbejdsgangen meget mere simpel og hurtig. Desværre kunne jeg ikke finde et billede der lige matchede en sådan maskine – men den kan ses på ingvald.dk. Det er en genial opfindelse for en slagter som mig, den fylder ikke ret meget, og jeg fik en hylde til vægmontage, så den hænger på væggen. På den måde optager den ikke plads på mit arbejdsbord. Arbejdet glider nemt fra hånden og er et brugervenligt arbejdsredskab. For mig har og er INGVALD en troværdig samarbejdspartner man kan stole på.