Termografi af hus

Det at få foretaget en gennemgang af sit hus med et termografi, for at se om der skal efterisoleres nogen steder, kan til tider betyde at man kan spare en masse penge på sin energi regning. Det samme gør sig gældende når man taler om el termografi. Der udvikles hele tiden nye metoder hvorpå man hurtigt og nemt kan finde frem til om der er noget der har brug for en kærlig hånd. Jeg ved ikke om andre har prøvet det, men jeg syntes at det er spændende at se hvad der kommer ud af sådan en termografi undersøgelse – det jeg fik foretaget i tidernes morgen, er nok forældet, men jeg kunne tydligt se, hvor det var der trængte til denne kærlige hånd, og få forbedret huset. Det er faktisk flotte farver der er på sådan et billede der udfærdiges ved en termografi undersøgelse af et hus – og jeg tænker at det er det samme når man får lavet en El termografi undersøgelse af sit el system.
Det er nok mest erhvervsdrivende der får foretaget en el termografi undersøgelse, for at se om deres el systemer har taget skade af diverse ting som vibrationer, fugt, smuds korrosion eller mekanisk slitage – men hvis en dårlig forbindelse først er begyndt at udvikle sig, er det nødvendigt at man tager sig af den – og det er netop det en el termografi undersøgelse kan afdække. Nøjagtig som når man afdækker om et hus er isoleret godt nok, og trænger til en efterisolering. Det ses ved farve forskelligheder, og de røde felter viser hvor der skal sættes ind – det gode er at man så lige nøjagtig ved hvor det er der skal repareres og laves om. Det sparer en masse tid – og sikrer at ens el installationer er i orden.
Jeg regner da også med at alle udlejningsejendomme får foretaget en sådan el termografi af deres el installationer når deres ejendomme når en vis alder, så beboerne kan føle sig trygge i deres boliger.